DOLAR

28,9075$% 0.01

EURO

31,4085% -0.18

STERLİN

36,6191£% -0.38

GRAM ALTIN

1.956,49%-0,25

ONS

2.060,17%-0,50

BİTCOİN

1210141฿%5.73382

ETHEREUM

64959Ξ%4.05201

a
  • Vidyoto
  • Fiat
  • Türk Otomobil Sporları Yeni Yeteneklerini Arıyor

Türk Otomobil Sporları Yeni Yeteneklerini Arıyor

Türk Otomobil Sporları Yeni Yeteneklerini Arıyor
0

BEĞENDİM

REKLAM
REKLAM

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED), Fiat ve Petlas sponsorluğunda bu yıl üçüncü kez “TOSFED Yıldızını Arıyor” projesini gerçekleştiriyor.

REKLAM

 

TOSFED Yildizini Ariyor

 

REKLAM
REKLAM

Türk Otomobil Sporları Yeni Yeteneklerini Arıyor

 

REKLAM
REKLAM

Global arenada Türkiye’yi başarıyla temsil eden Ayhancan Güven gibi gençler yetiştirmek ve 28 yaş altı ehliyeti olan genç sürücüleri caddeler yerine pistlerde yarışmaya teşvik eden proje kapsamında, yetenekli sporcular keşfedilirken aynı zamanda otomobil sporlarına da ilgili uyandırılacak. Bu yıl üçüncüsü düzenlenen proje sayesinde 10 erkek ve 3 kadın sürücü 4 yarıştan oluşan 2019 TOSFED Yıldızını Arıyor serisinde yarışacak.

 



 

Fiat Egea Yarış otomobilleri ile hiçbir bedel ödemeden yarışma imkanı

 

Proje kapsamında eğitimler ve final elemeleri sonunda belirlenecek 10 erkek 3 kadın sürücü özel olarak hazırlanmış Fiat Egea yarış otomobilleri ile hiçbir bedel ödemeden yarışma imkanı bulacak. Projeye başvuracak adayların 28 yaşından küçük, ehliyet sahibi, en az ortaokul mezunu olması ve herhangi bir sağlık sorunun olmaması gerekiyor. Ayrıca adayların adli sicil kaydı bulunmaması da aranan kriterler arasında.

 

Yeteneğine ve kendine inanan tüm gençlerin katılımına açık ve katılım sayısı 1000 kişi ile sınırlandırılan projeye 28 Mart 2019 tarihine kadar www.tosfedyildiziniariyor.com adresinden başvurabiliyor.

 

 

REKLAM
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Honda CR-V Euro NCAP Çarpışma Testinden 5 Yıldız Aldı